srijeda, 1. lipnja 2011.

Illuminati - The Music Industry Exposed [Full Length]

Evo jedan interesantan video koji se veže na post o iluminatima, a riječ je o glazbenoj industriji. Zanimljivo...:D


nedjelja, 29. svibnja 2011.

Zaluđena masa

Dragi moji ukoliko čitate ovaj post, svjedočite upravo još jednoj propaloj ideji o kraju svijeta koji se trebao dogoditi (21.5.2011). Ja sam npr., tek dan prije toga uopće i čula da će 21.5. ˝biti kraj svijeta˝. Ideje o kraju svijeta žive isključivo kroz medije.

Ideju o smaku svijeta koji se trebao dogoditi 21.5. raspirivao je Harold Camping, zaludjeli evanđelistički fanatik koji je, pozivajući se na Bibliju, uspio okupiti stotine pristaša svoje propagande, te milijunsko slušateljstvo u Oaklandu gdje se emitira njegov Familly Radio. Treba napomenuti da je Harold isto tako predvidio kraj svijeta 1994. godine na temelju istih matematičkih izračunavanja u Bibliji, no kada se to nije dogodilo, rekao je da je pogriješio u računici. Ovaj lažac(na fotografiji dolje) je vlasnik imovine koja prelazi i 200 milijuna dolara zahvaljujući donacijama pristaša njegovih seansi. U dočeku današnjeg datuma evanđelistička je crkva obljepila preko 2200 jumbo plakata diljem američkih gradova, a zaludjeli sljedbenici su preplavili ulice s transparentima o dočeku Isusa Krista.

˝Sutra će pravi vjernici otići u raj, a nevjernici će svjedočiti pravom armagedonu˝-Harold Camping

a ovako izgleda propaganda za zaluđenu masu;


Obratite pozornost na natpise na ovom jumbo plakatu;



Smakovi svijeta su nametnuti kao dio naše kulture u obliku svijesti o prolaznosti vremena. To je tako iz prostog razloga jer ovakav plitak i pomodan način razmišljanja omogućuje pojedincima i Crkvi masovno bogaćenje na temelju ljudske gluposti. Vjerovatno ste ˝zaboravili˝ 1919. godinu kada se s neba spustio Kralj uništenja, 2005. kada su se naglo otopile polarne kape, 2006. udario nas je golemi komet, a tu su još i erupcija vulkana koji je progutao cijele kontinente, utjecaje Supermjeseca, i nekolicina vanzemaljskih invazija. Bili su to sve, dragi moji, propagande i medijske prijevare.



No, svi mediji, i mnogi izvori uz njih, najviše propagiraju fatalnu 2012. godinu. Razlog tome su, navodno, Maje, koje su u svom kalendaru jasno ˝nagovijestile kraj svijeta˝. Ovome su pokleknuli mnogi ljudi, strahujući od 2012, a Hollywood to pametno iskorištava i zarađuje bilijune na propagandnim filmovima katastrofe. No, postotak zagovornika ove ideje jest gotovo jednak postotku ljudi koji ne čitaju i ne tragaju za ikakvim kulturnim informacijama, nego promatraju život i stvarnost isključivo kroz TV prijemnike. Stvarna namjena majanskog kalendara je potpuno drugačija od one koju iskrivljuju mediji i to će uvidjeti svatko tko se primi literature vezane za njihov kalendar i kulturu ove davno izumrle civilizacije. O Mayama možete pročitati u jednom od mojih prošlih postova.